Η Monte Napoleone έχει ένα από τα κορυφαία καταστήματα ανδρικής ένδυσης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα επεκτείνει τη φήμη της εκτός συνόρων, λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και της μοναδικότητάς της.
Η ιστορία της ξεκινά το 1989, όταν εισήλθε στην ανδρική ένδυση, στον τομέα της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, με γραβάτες, μανικετόκουμπα και αξεσουάρ ανδρικής ένδυσης υψηλής αισθητικής.

Από το 2008, η Monte Napoleone εμπλουτίζεται με όλα εκείνα τα προϊόντα που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη συλλογή ανδρικής ένδυσης και υπόδησης. Μπουφάν, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, παπούτσια αλλά και συνδυασμένα αξεσουάρ, συνθέτουν έκτοτε, μία άρτια συλλογή για κάθε σαιζόν, γνωρίζοντας την καταξίωση της αγοράς. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της αλλά και η υψηλή αισθητική τους, δημιουργεί μία καινοτομία στην ανδρικό ντύσιμο. Όπως μας τονίζει ο κος Παύλου, ιδιοκτήτης της Monte Napoleone, δανειζόμενος τη ρήση του Steve Jobs ότι «ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις». Με αυτήν την αγάπη συνοδοιπόρο εξελίχθηκε η Monte Νapoleone.

Μία μπράντα γεμάτη αγάπη και πάθος για το ανδρικό στυλ. Ένας ύμνος στην λεπτομέρεια.
Το επόμενο βήμα στο χώρο του επιχειρείν ήταν η δημιουργία ενός καταστήματος στην Θεσσαλονίκη, το FlagShip Store της Monte Napoleone, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης επί της Καρόλου Ντηλ- Τσιμισκή.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν λατρέψει το brand της Monte Napoleone, καθώς είναι πασιφανές πως τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και αγάπης για την ανδρική ένδυση.

Στο κατάστημά της, θα βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές ένδυσης, με Smart Casual ύφος και εξαιρετικούς συνδυασμούς προϊόντων για κάθε απαιτητική ενδυματολογική επιθυμία και ανάγκη.

Στην συλλογή της θα βρείτε, εξαιρετικού σχεδιασμού σακάκια και πουκάμισα, καλοραμμένα και άριστης εφαρμογής παντελόνια, κομψά πλεκτά, και φυσικά την χειροποίητη συλλογή υποδημάτων. Η τεράστια συλλογή από γραβάτες θα σας εκπλήξει καθώς επίσης και η γκάμα των ανδρικών αξεσουάρ που ολοκληρώνουν και απογειώνουν το ανδρικό στυλ.

Η μοναδικότητα των προϊόντων είναι αδιαμφισβήτητη καθώς η φαντασία και η δημιουργικότητα αποτυπώνονται με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Παρατηρείστε, μεταξύ των άλλων, την εσωτερική πατιλέτα των παντελονιών όπου εκπλήττει η φαντασία, τις ραφές και τις φόδρες των σακακιών αλλά και τις λεπτομέρειες στα παπούτσια. Ένα προς ένα τα προϊόντα έχουν κάτι να πουν, μία ιστορία λεπτομέρειας να διηγηθούν!

Άριστη εξυπηρέτηση

Η Monte Napoleone δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, γι΄αυτό και έχει ένα αξιοζήλευτο service στο κατάστημα της, με τέσσερα καταξιωμένα στελέχη, που έχουν βαθιά γνώση του ανδρικού στυλ και που θα σας προτείνουν τα ιδανικά κομμάτια, σύμφωνα με τις ενδυματολογικές σας ανάγκες, τη σωματοδομή, το στυλ, αλλά και τη διάθεσή σας.

Στο κατάστημα της Monte Napoleone, η ανδρική ένδυση παύει να είναι μια τυπική διαδικασία, γιατί εδώ υπάρχει δημιουργία, φαντασία, καινοτομία αλλά και απαράμιλλο στυλ, καθιστώντας την MonteNapoleone ένα από τα πιο αγαπημένα brands της Θεσσαλονίκης.