Το Nails Boutique θα το βρείτε εντός της στοάς Καράσσο, επί της Ερμού 18 στην καρδιά της πόλης μας. Αφού φτάσετε στον 2ο όροφο του κτιρίου, θα συναντήσετε έναν από τους πιο cozy χώρους ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη, «κρυμμένο» σαν διαμαντάκι, σε μία από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της πόλης.

Η ομάδα του θα σας υποδεχθεί με ζεστασιά και θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή σαν παίρνετε μέρος σε μία γλυκιά… «συνομωσία ομορφιάς», με συμμάχους σας κορυφαίες στο είδος τους nail artists και αισθητικούς, που μοναδικός τους στόχος είναι να σας κάνουν να νιώσετε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης και να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας, σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Τα πρόσωπα πίσω από το Nails Boutique

Ιδιοκτήτριες του Nails Boutique η Μαριλού Κολόνια και η Μαρία Καφετζίδου, δύο γυναίκες δυναμικές, γεμάτες όρεξη και μεράκι για το αντικείμενό τους και πάνω από όλα καταρτισμένες και έμπειρες στην περιποίηση άκρων.

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στον σεβασμό του κάθε πελάτη και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όχι μόνο στα λόγια… Θα το καταλάβετε, όταν θα δείτε πόσο τυπικές είναι στα ραντεβού τους, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις, αλλά και πόσο προσεκτική δουλειά γίνεται, με βάση στη λεπτομέρεια.

Προστατευμένοι, λοιπόν, από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και θα απολαύσετε μία γκάμα υπηρεσιών, εκτελεσμένες με άρτια τεχνική και γνώση και με επαγγελματικά προϊόντα επώνυμων εταιρειών του χώρου, όπως: Essie, CND, Gehwol, Bluesky, Orly.

Οι υπηρεσίες

Στο Nails Boutique θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής άκρων υψηλού επιπέδου, όπως απλό μανικιούρ-πεντικιούρ, spa μανικιούρ-πεντικιούρ, με ημιμόνιμο βερνίκι και τζελ, ονυχοπλαστική, extensions βλεφαρίδων, lash lift, σχηματισμό φρυδιών, brow lift, αποτρίχωση με κερί, αλλά και νυφικά πακέτα ομορφιάς.

Το ανδρικό φύλο δεν αποτελεί – ή δεν θα πρέπει να αποτελεί-  εξαίρεση στην περιποίηση, γι’ αυτό και προσφέρουν και τις ανάλογες υπηρεσίες, για τον άνδρα που θέλει να προσέξει τον εαυτό του, την υγιεινή και την αισθητική του.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Nails Boutique:

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Τεχνητά Νύχια
  • Extensions Βλεφαρίδων
  • Lash Lift
  • Brow Lift
  • Αποτρίχωση Προσώπου
  • Αποτρίχωση Σώματος
  • Ανδρική Περιποίηση

Το θεραπευτικό πεντικιούρ ως δρόμος ευεξίας

Όλοι έχουμε ακούσει λίγο πολύ για τα οφέλη της περιποίησης των άκρων μας και δη των ποδιών μας. Στο Nails Boutique αυτό είναι θεμέλιος λίθος της ουσιαστικής περιποίησης των άκρων της γυναίκας και του άνδρα, γι΄ αυτό και η Μαριλού Κολόνια έχει εξειδικευθεί στην ποδολογία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.  Ειδικότερα, μέσω της εφαρμογής ελασμάτων BS αντιμετωπίζονται επιτυχώς περιπτώσεις ονυχοκρύπτωσης και είσφρυσης νυχιού.

Τέλος, καθώς απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης, μην ξεχάσετε να παρατηρήσετε τα προσεγμένα ράφια του Nails Boutique, όπου μπορείτε να βρείτε μικρούς θησαυρούς για την περιποίησή σας στο σπίτι. Κορυφαίες ποδολογικές κρέμες, λαδάκια, λίμες, bufferκ.ά. είναι μόνο μερικά από αυτά.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας και χαρίστε στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει!