Το No15 Ermou Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με 10 διαφορετικούς τύπους δωματίων που όλα τα χαρακτηρίζει η σαγηνευτική πολυτέλεια, η άνεση, οι ντελικάτες αποχρώσεις. Το No15 Ermou Hotel αποτελεί έναν τρόπο ζωής που θα σας προσφέρει απόλαυση και εξυπηρέτηση. Εδώ η προσωποποιημένη φιλοξενία έχει ένα σκοπό: τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για κάθε τύπο επισκέπτη.

Στο χώρο του No15 Ermou Hotel, πέρα από τη διαμονή σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο της γαστρονομίας, με μία νέα γαστρονομική κουλτούρα που ξεδιπλώνεται στο εστιατόριο του.

Ακόμα στο No15 Ermou Hotel μπορείτε να  βιώσετε μία νέα εποχή στην κοινωνική συνεύρεση, σε ένα χώρο σύγχρονης, εκλεπτυσμένης αισθητικής αλλά και να αφεθείτε σε έναν συναρπαστικό κόσμο ευεξίας και ομορφιάς, στο hammam, τη σάουνα ή το γυμναστήριο του.

Για όποιον λόγο κι αν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, το No15 Ermou Hotel  θα σας προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεστε για να βιώσετε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Από τα πολυτελή δωμάτια που προορίζονται για επαγγελματίες, ζευγάρια ή οικογένειες, μέχρι τις θελκτικές σουίτες, την προσεγμένη κουζίνα, την ολιστική ευεξία και άθληση, κάθε σκηνικό στο μινιμαλιστικό περιβάλλον του No15 Ermou Hotel, θα σας γίνει προσωπικό βίωμα…