Η οικογένεια της «Avanti Pizza» άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 2011, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι από τότε προσφέρει απολαυστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά, σε κόσμο κάθε ηλικίας. Έχοντας επεκταθεί και σε άλλα σημεία εντός κι εκτός πόλης, φτάνει πλέον μέχρι και τη Σάρτη της Χαλκιδικής – αλλά και τον πεζόδρομο της Κατερίνης – αποτελώντας στέκι για ντόπιους κι επισκέπτες κάθε περιοχής, που ενθουσιάζονται με τις γεύσεις της.

Η φιλοσοφία της «Avanti» βασίζεται μεν στο γρήγορο φαγητό, όπως η κατηγορία street food στην οποία ανήκουν τα προϊόντα της, πάντα ωστόσο με γνώμονα την ποιότητα, που αναδεικνύει την ιταλική της κουζίνα σε μία εξαιρετική επιλογή, για τον καθένα.

Μακαρονάδες, πίτσες και πλούσιες σαλάτες ετοιμάζονται καθημερινά στις κουζίνες της «Avanti», από χέρια που κατέχουν καλά τον τομέα της ιταλικής κουζίνας κι ανθρώπους με προηγούμενη εμπειρία και κατάρτιση στο χώρο, που φροντίζουν να είναι, πάντα, δίπλα στους πελάτες τους.

Με 24 διαφορετικές επιλογές σε πίτσα

Στο μενού της «Avanti», περιλαμβάνονται περίπου 24 διαφορετικές γεύσεις πίτσας, με σάλτσα και ζύμη πάντα χειροποίητες, πίτσες πλούσιες σε γεύση, που ψήνονται σε φούρνο με πέτρα. Νέες γεύσεις προκύπτουν κάθε έξι μήνες κι ανανεώνουν το μενού, με ιδέες βασισμένες σε υλικά της εποχής, την έμπνευση του Chef και φυσικά στις προτιμήσεις των πελατών, που πάντα λαμβάνονται υπόψη.

Δεν είναι τυχαίο ότι, στην «Avanti», μπορεί ο καθένας να φτιάξει τη δική του πίτσα και το δικό του αλμυρό ή γλυκό καλτσόνε, με υλικά της αρεσκείας του και να την απολαύσει, πέρα από ό,τι άλλο υπάρχει στο μενού καθημερινά.

Δεν είναι μόνο οι κλασσικές γεύσεις, αλλά και οι νέες, δυνατές ιδέες της «Avanti», που ο κόσμος αγαπά εξίσου. Από τις κλασσικές γεύσεις, όπως Special, Arrabbiata, Carbonara, 4 Τυριά, αλλά και πιο ιδιαίτερες προτάσεις, όπως η Cream Cheese, η «Avanti» με προσούτο και λάδι μαύρης τρούφας ή Bandiera, με pesto βασιλικού, οι επιλογές είναι άφθονες.

Πίτσα σουφλέ, πίτσα με κοτομπουκιές και πίτσα με χαλούμι είναι μέσα στις πιο ξεχωριστές προτάσεις του καταλόγου, γεύσεις με φρέσκα υλικά και σάλτσα, βασισμένες σε συνταγές της επιχείρησης, που ξεχωρίζουν από αυτές άλλων αντίστοιχων σημείων της πόλης και των περιχώρων. Φυσικά και υπάρχει vegetarian πρόταση, όπως και γλυκές προτάσεις – πίτσα Merenda ή Nutella.

Μακαρονάδες κι ορεκτικά

Σε παρόμοιες γεύσεις με τις πίτσες, κυμαίνονται τόσο η μεγάλη γκάμα των ζυμαρικών όσο και οι μακαρονάδες της «Avanti», που τρώγονται ζεστές και λαχταριστές, με τα υλικά τους να αναδεικνύονται σε κάθε μπουκιά.

Στα ορεκτικά ξεχωρίζουν το σκορδόψωμο και τα μανιτάρια φούρνου και στις σαλάτες η ομώνυμη του καταστήματος.

Φιλοσοφία της «Avanti Pizza» είναι, να προσφέρει πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα, με τα καλύτερα υλικά, σερβιρισμένα από προσωπικό ευδιάθετο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει. Στόχος είναι, πάντα, ένας: η πλήρης ικανοποίηση, κάθε πελάτη!

Όλα τα προϊόντα του μενού, συνοδεύονται με κρασιά, μπύρες και κάθε είδους αναψυκτικό.