Αν θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι την αλυσίδα χώρων ευεξίας και περιποίησης Polis Hammam – Polis Loutron θα λέγαμε πως είναι ένας επιβλητικός Ναός της ευεξίας τόσο της ψυχής όσο και του σώματος. Η ιδιαιτερότητα, ωστόσο, αυτού του Ναού είναι πως η εκάστοτε «λατρεία» είναι αφιερωμένη στον ίδιο μας τον εαυτό, σε κάθε κομμάτι του σώματός μας, σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς μας, ένας Ύμνος στην ευεξία και την ουσιαστική περιποίησή μας.

Τα Polis Hammam – Polis Loutron μας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τελετουργία, γεμάτη μυστικισμό και μεθυστικά αρώματα, που μας ταξιδεύει νοερά σε ένδοξες εποχές του παρελθόντος, προσφέροντάς μας τοιουτοτρόπως ένα ταξίδι στον χρόνο.

Στους χώρους του έρχεσαι σε επαφή με τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση που βίωναν για πολλά χρόνια οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι λαοί ανά τον κόσμο, με το πιο ισχυρό όπλο στη φαρέτρα τους να είναι το νερό και οι μαγικές του ιδιότητες. Θα νιώσετε σε κάθε σπιθαμή του σώματός σας τη φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ειδικευμένων θεραπευτών, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής.

Πλήθος υπηρεσιών περιποίησης

Στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron μπορείς να απολαύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μια πραγματική εμπειρία ζωής, μέσα από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ και αποτελεσματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος.
Τα Polis Hammam – Polis Loutron αποτελούν την καλύτερη επιλογή για Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι αναζητούν την απόλυτη περιποίηση και χαλάρωσή τους, ενώ ενδείκνυται και για εκδηλώσεις όπως bachelor party, εορτασμούς επετείων, γενέθλια κ.ά.

Επίσης, οι υπηρεσίες των Polis Hammam – Polis Loutron θα αποτελούσαν και ένα από τα πιο όμορφα και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας, μέσα από τη μοναδική δωροκάρτα (giftcard), που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσα από το website του ή και στα φυσικά καταστήματα.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες

Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του θα σας μυήσουν στην απόλαυση της χαλάρωσης, αλλά και της αντιγήρανσης, μέσα από θεραπείες ή δράσεις στους χώρους του, απαλλάσσοντάς σας, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, από πόνους, νευρώσεις, αϋπνία, πονοκεφάλους, αναπνευστικά προβλήματα και μυοσκελετικούς πόνους.

Παράλληλα η ασφάλεια που τηρείται σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν την Covid-19 και η καθαριότητα των χώρων αποτελούν κύριο μέλημα και αναπόσπαστες αρχές των Polis Hammam – Polis Loutron.

Νικητής του Tripadvisor Traveler’s Choice Awards 2022

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Polis Hammam – PolisLoutron λαμβάνουν διαχρονικά πια κορυφαία βραβεία, διακρίσεις και άριστες κριτικές από τους Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες τους, καταφέρνοντας να βρίσκονται στη κορυφή των τουριστικών αξιοθέατων στην Ευρώπη, λαμβάνοντας για ακόμη μία χρονιά το Tripadvisor Traveler’s Choice Awards 2022.

Hammam Project

Τέλος, το POLIS HAMMAM® είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή Αυθεντικών Παραδοσιακών Hammam σε Ξενοδοχειακές μονάδες, Health Centers και Spa βάση των αναγκών και προδιαγραφών του κάθε χώρου. Μέσα από την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της, η εταιρεία παρέχει τον στρατηγικό σχεδιασμό, την οικονομοτεχνική μελέτη, την αξιολόγηση των αναγκών του χώρου, την επιμέλεια σχεδιασμού του χώρου, την κατασκευή, την εκπαίδευση των εργαζομένων, τη δημιουργία μενού signature θεραπειών και την εποπτεία της λειτουργίας του.

Μία πραγματική εμπειρία… ζωής

Μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού τα Polis Hammam – Polis Loutron προσφέρουν την καθαριότητα, τον εξαγνισμό και την εξυγίανση της ψυχής και του σώματος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι πως αυτή την εμπειρία ζωής την προσφέρουν πραγματικά από καρδιάς, καθώς προσφέρουν μία ποικιλία επιλογών και πακέτων για όλα τα βαλάντια.

Αυτός ο Ναός απευθύνεται σε όλους μας, με απώτερο στόχο του να μας αγκαλιάσει, να μας φροντίσει και να μας αναζωογονήσει. Και μάλιστα με τρόπο σχεδόν συγκινητικό, αν αναλογιστούμε πόσο «ένοχη» έχει καταστεί μέσα μας η απόλαυση και η προσωπική φροντίδα σε μια καθημερινότητα αδυσώπητη… Ας διαλέξουμε επιτέλους «εμάς», λοιπόν και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στα Polis Hammam – Polis Loutron… Άλλωστε, η ευτυχία και η ευεξία είναι επιλογή και εμείς έχουμε σίγουρα κάνει τη δική μας!