Ένα ξενοδοχείο συνυφασμένο με την πιο γοητευτική πλευρά της πόλης, το λιμάνι. Το Porto Palace Hotel & Conference Center, μας υποδέχεται στην δυτική είσοδο της πόλης, αποτελώντας μία ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από την υποδειγματική ανακαίνιση του ιστορικού κτηρίου του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

176 μοναδικά δωμάτια, Superior, Deluxe, Business και υπέροχες, πολυτελείς σουίτες, Junior, Executive, Presidential και Vice Presidential περιμένουν να σας φιλοξενήσουν! Όλα τα δωμάτια προσφέρουν πλούσιες παροχές, γραφείο εργασίας και δωρεάν WiFi.

Ταυτόχρονα στο Porto Palace Hotel Thessaloniki διοργανώνονται τα μεγαλύτερα επαγγελματικά events, τοπικά και διεθνή συνέδρια καθώς και κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσεις, επέτειοι κ.α.). Το ξενοδοχείο διαθέτει 5 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συναντήσεων και 5 μεγάλες συνεδριακές.

Το Porto Palace Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας έως και 2.500 ατόμων. Η ιστορική Grand Pietra Hall αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αίθουσα της Βόρειας Ελλάδας και εντυπωσιάζει με τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την ψηλοτάβανη οροφή, το φυσικό φως και την ιστορία της που κρατά από το 1913.

Τέλος, το Porto Palace Hotel αποτελεί έναν εμπνευσμένο εκπρόσωπο της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας. Σερβίρει το καλύτερο ελληνικό πρωινό της Θεσσαλονίκης και τα menu του αποτελούν εμπειρία που πρέπει να γευτείτε! Γνωρίστε τα στο P-Bar και το Zaytinya Restaurant, μία ξεχωριστές γαστριμαργικές εμπειρίες.