Η ιστορία του Ritz Clothing & Fashion Limousine Boutique ξεκινά το 2013 όταν η Δέσποινα Ζυγουλιάνου, αποφασίζει να δώσει στο όνειρό της σάρκα και οστά, δημιουργώντας αρχικά ένα online κατάστημα και στη συνέχεια, να το εξελίξει δίνοντάς του υπόσταση με ένα φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή δεν ήταν μία τυχαία απόφαση για τη Δέσποινα Ζυγουλιάνου, αλλά μάλλον προδιαγεγραμμένη για την ίδια, καθώς είχε αφιερώσει πολλά χρόνια σε σπουδές στο Λονδίνο πάνω στο styling.
Το εκπαιδευτικό της υπόβαθρο περιλαμβάνει μια τιμητική διάκριση από το Southampton Solent University, στο στυλ μόδας, το μακιγιάζ και το σχέδιο μαλλιών, μαζί με το πτυχίο της από το εξέχον Central St.Martins School στο Λονδίνο. Στο St. Martins, διέπρεψε σε μαθήματα που συνδύασαν την Ιστορία της Τέχνης με το μοντέρνο σχέδιο ενδυμάτων, οδηγώντας τελικά στις πολυπόθητες συνεργασίες της με κορυφαία περιοδικά μόδας του Λονδίνου, όπως το DAZED.

Ωστόσο, όπως μας «εκμυστηρεύθηκε», τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχε δίπλα της τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μπρόζο, ο οποίος με σπουδές στην Αμερική πάνω στο «Marketing Management», έβαλε τα στέρεα θεμέλια της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας το Οικονομικό-Διοικητικό κομμάτι. Μαζί αποτελούν ένα αναντικατάστατο στήριγμα ο ένας για τον άλλον, καταφέρνοντας τελικά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν από το 0 μία επιχείρηση-πρότυπο.

Ritz Clothing

Τα ρούχα του Ritz Clothing είναι αφιερωμένα τόσο στον άνδρα, στη γυναίκα, αλλά και στο παιδί, με σχέδια, χρώματα και υφές που έχουν κατακτήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης.
Οι φόρμες του brandαπευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Είναι πολύ απαλές και άνετες και καλύπτουν όλα τα νούμερα, γιατί είναι δικής τους κατασκευής και ράβονται στην Ελλάδα. Απώτερος στόχος τους είναι να ντύνονται όλοι άνετα και στυλάτα και να νιώθουν όμορφοι, από το πρωί ως το βράδυ.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι χειροποίητα και φτιαγμένα στην Ελλάδα με απόλυτη αφοσίωση και αγάπη, από γνήσια ποιοτικά υφάσματα και με αστείρευτο μεράκι για κάθε πελάτη. Κάποια άλλα από τα προϊόντα προέρχονται από την Ευρώπη, με μοναδικά διακοσμητικά όπως κρύσταλλα, πέρλες, φτερά και πέτρες που επιλέγονται προσωπικά από την κα Ζυγουλιάνου.

Η φιλοσοφία του Ritz άπτεται της άνεσης σε άμεση συνάρτηση όμως με το στυλ. Ένας περίτεχνος συνδυασμός υλικών, υφών, σχεδίων, χρωμάτων, που οδηγεί στη δημιουργία ρούχων σε casual γραμμές, που όμως στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω μας. Στο Ritz θα βρείτε κομμάτια, one of a kind, καθώς η παραγωγή και η έμπνευση συνεχώς εξελίσσονται, δημιουργώντας ρούχα που ξεχωρίζουν, αποτυπώνοντας έτσι τη δική τους ταυτότητα στον χώρο της ένδυσης.

Fashion Limousine

Η Fashion Limousine είναι ένα προσωπικό «στοίχημα» για τη Δέσποινα Ζυγουλιάνου, της οποίας η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν μια επιλογή να αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μόδα, αντί να αναλωθεί στην απεραντοσύνη των παγκόσμιων πρωτευουσών.

Η Fashion Limousine εκφράζει την πεποίθησή της ότι όλες οι γυναίκες είναι ικανές να εκφραστούν μέσα και από τις… «αστείες» επιλογές τους και μπορεί να συνοψιστεί συνοπτικά στο ακόλουθο μότο, το οποίο καθορίζει την επιχειρηματική οξυδέρκεια της κα Ζυγουλιάνου: «Εμείς, οι γυναίκες, πρέπει να θυμόμαστε ότι δείχνουμε πολύ πιο όμορφες όταν νιώθουμε αυτοπεποίθηση και εκφραζόμαστε μέσα από τα ρούχα μας».

Η Fashion Limousine διαθέτει μια διπλή δημιουργική διαδικασία – αφενός, περιλαμβάνει την κατασκευή ενδυμάτων χρησιμοποιώντας ελληνικά υφάσματα και αφετέρου, περιλαμβάνει την εισαγωγή υφασμάτων και ειδών υψηλής ποιότητας από την Ευρώπη τα οποία προσαρμόζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις της κας Ζυγουλιάνου.
Στο εν λόγω brand θα βρείτε ρούχα με μια ξεκάθαρα casual chic άποψη, που θα μπορούσαμε να ορίσουμε ως ένα διασκεδαστικό «παιχνίδι αντιθέτων», αλλά και ως ένα δημιουργικό παιχνίδι mix and match.