Τα καταστήματα Rodanos έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν συνδεθεί στις μνήμες των κατοίκων της, αλλά και των επισκεπτών της πόλης, ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για υψηλής ποιότητας προϊόντα για τον ρουχισμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας.

Η ιστορία τους ξεκινά από το 1990 – μία ιστορία στενά συνδεδεμένη με το brand Emporio Armani, αλλά και με 50 και πλέον προμηθευτές. Θα λέγαμε πως αποτελεί έναν από τα πιο αγαπημένακαταστήματα για shopping για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς κραυγαλέες προσπάθειες και χωρίς καμία ιδιαίτερη τάση εντυπωσιασμού. Εδώ, η αβίαστη κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ αντικατοπτρίζονται μέσα στις minimal γραμμές και τα υφάσματα, που αποπνέουν πολυτέλεια και γοητεία.

Ένδυση, υποδήματα και αξεσουάρ

Τα Rodanos Stores διαθέτουν δύο boutiques στη Θεσσαλονίκη, δύο στη Χαλκιδική (εντός του Sani Resort και του Ikos Olivia Resort) και μία στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Μέσα από τη φιλοσοφία και την αύρα που αποπνέουν μας μυούν σε έναν κόσμο αισθητικής και μόδας, που αγαπά την απλότητα και το κλασικό, χωρίς να αγνοεί τις εξελίξεις και τις τάσεις της μόδας. Οι επιλογές μας είναι πολλές, καθώς η ποικιλία στα ράφια του είναι αξιοθαύμαστη, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του.

Μερικά από τα brands που θα βρείτε στον minimal μοντέρνο χώρο της boutique στην οδό Βογατσικού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι η Armani (εδώ άλλωστε επί σειρά ετών συναντούσαμε την Armani boutique), τα Wellensteyn μπουφάν, RRD κ.ά.

Ουσιαστικά, τα καταστήματα Rodanos είναι σε θέση να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο για τη γυναίκα και τον άνδρα, προσφέροντας μοναδικά κομμάτια ένδυσης, υποδημάτων και αξεσουάρ, τα οποία συνθέτουν κομψές και κλασικές προτάσεις που δεν μπορούμε με τίποτα να αντισταθούμε.

Πλέον, τα καταστήματα Rodanos αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ποιοτικής ένδυσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια προϊόντα που δύσκολα θα βρίσκαμε αλλού και που η ποιότητά τους κατατάσσεται στις πιο υψηλές ποιοτικές βαθμίδες.

Ρούχα διαχρονικά, κλασικά, που έχουν γίνει πια κομμάτια της ζωής μας και που είναι εκεί για να μας υπενθυμίζουν πως η ποιοτική ένδυση δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!