Η ελληνική εταιρεία Royal Denim ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997 και έκτοτε έχει  αναπτυχθεί και αποτελεί πλέον ένα brand που αναδείχτηκε σε τρόπο ζωής, παράγοντας μία μεγάλη γκάμα ανδρικών συλλογών και ενδυμάτων. Η εταιρεία κατέχει υψηλή θέση στην Ελληνική αγορά μέσω της άριστης ποιότητας υφασμάτων που χρησιμοποιεί, την ανάπτυξη της παραγωγικότητας της και την διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

 Η χονδρική πώληση είναι το κυρίαρχο στοιχείο της εταιρείας καθώς συνεργάζεται με 60 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ το Δεκέμβριο του 2022, δημιουργήθηκε και το κατάστημα λιανικής πώλησης Royal Denim, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , στην οδό Παύλου Μελά 20.

Στο κατάστημα Royal Denim στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, θα ανακαλύψετε μία ολοκληρωμένη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων, τα οποία είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και από συνεργάτες της εταιρείας Royal Denim. Όλη η συλλογή ρούχων, είναι επηρεασμένη και εμπνευσμένη από τη denim κουλτούρα.

Η μπουτίκ της Royal Denim, αποτελεί μία εντελώς φρέσκια προσθήκη στην αγορά της Θεσσαλονίκης, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι υπέρ του δέοντος θετική, από τον πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας της.

Το ανδρικό κοινό,  θα ανακαλύψει στη μπουτίκ χειροποίητα τζιν παντελόνια με πρωτοποριακό αλλά πάνω απ’ όλα διαχρονικό design, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη σειρά ανδρικής ένδυσης. Όλα τα είδη ρουχισμού χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί για την κατασκευή των ενδυμάτων κορυφαία υφάσματα,  με προέλευση την Ιταλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Ερχόμενοι στη μπουτίκ, θα σας κερδίσει αμέσως η ωραία αισθητική του χώρου αλλά και η ποιότητα των ενδυμάτων που θα εξερευνήσετε.

Τόσο ο κορυφαίος σχεδιασμός όσο και η αίσθηση που αφήνουν τα ρούχα της Royal Denim στον καταναλωτή, όταν θα τα δοκιμάσει, είναι όλα μαζί μία μοναδική εμπειρία, που διακρίνει την επιχείρηση και την έχει αναδείξει στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Όλα τα είδη ρουχισμού όπως και την ολοκληρωμένη σειρά από τζιν παντελόνια της  Royal Denim, θα τα βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης στο www.royaldenim.gr