Το Times café-bar δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διασκέδασης σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Αν και εδράζεται στη δυτική πλευρά και συγκεκριμένα, στην Πολίχνη, έχει καταφέρει να εξαπλώσει τη φήμη του, καθιστώντας το ένα αγαπημένο meeting point για παρέες από κάθε μεριά της πόλης, όσο και από τα περίχωρα.
Οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2013, από μία παρέα φίλων, που αποφάσισε να αφήσει το δικό της στίγμα στην εστίαση της Θεσσαλονίκης – κάτι, που όπως έδειξε η ιστορία, το κατάφερε περίτρανα.
Το Times ξέφυγε γρήγορα από τη «νοοτροπία» του συνοικιακού café bar, προσφέροντας στους επισκέπτες του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να χάσει λεπτό την αυθεντικότητά του.

Στο Times μπορείτε να απολαύσετε τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ του από τις 9:30 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, είτε στον εσωτερικό του χώρο, είτε στην πανέμορφη αυλή του. Όποια επιλογή και να κάνετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον ιδιαιτέρως προσεγμένο και διακοσμημένο με industrial στοιχεία που αποπνέουν στυλ και μοναδικότητα.

Εδώ χτυπά ο παλμός της νυχτερινής διασκέδασης

Οι νύχτες μας στο Times αποκτούν μία άλλη υπόσταση, καθώς έχει επιτύχει να δημιουργήσει μία δική του «σχολή», που έχει τις ρίζες της στην αυθεντική ελληνική διασκέδαση. Εδώ θα δείτε τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει με την ψυχή του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αγαπημένες ελληνικές επιλογές και με τον εκάστοτε dj να δίνει τον δικό του παλμό.

Παράλληλα, στο Times μπορείτε να συνοδεύσετε το ποτό σας με την αγαπημένη σας γεύση ναργιλέ, δίνοντας έτσι ένα ανατολίτικο άρωμα στη νύχτα σας.

Τον χειμώνα, οι Κυριακές στο Times έχουν πλέον καθιερωθεί για τους θαμώνες του, καθώς λαμβάνει χώρα το «Sunday Sins», ένα μονίμως sold-out εβδομαδιαίο event, που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Με το τουμπερλέκι και το νταούλι σε πρώτο πλάνο, θα δείτε τον κόσμο να γίνεται «ένα» και τη διασκέδαση να εκτοξεύεται κατακόρυφα!

Ασυναγώνιστο service

Όπως λένε οι άνθρωποι του Times, «τα μαγαζιά είναι οι άνθρωποί τους», γι’ αυτό και εδώ θα βιώσετε στο έπακρο την εμπειρία του άριστου service σε συνδυασμό με την ειλικρινή ευγένεια και το χαμόγελο του team του, που είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Το Times café-bar αποτελεί πλέον μία «σταθερά» στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει με την ποιότητα, τη συνέπεια και την αυθεντικότητά του. Κυρίως όμως για το μεράκι τόσο των ιδιοκτητών του, όσο και του προσωπικού του, για τη δημιουργία ενός χώρου μοναδικού, που παρασύρει αβίαστα τους θαμώνες του στο χαμόγελο, τη χαρά και τη διασκέδαση!