Η αλυσίδα γυμναστηρίων Yava Fitness Centers δημιουργήθηκε το 2011 και σήμερα  αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα και Ρόδο.

Στην Θεσσαλονίκη, το Yava Τούμπας άνοιξε τις πόρτες του το 2014, ενώ το Yava Ευόσμου τον Φεβρουάριο του 2022. Πρόκειται για δύο γυμναστήρια που ανταποκρίνονται πλήρως στα αυστηρά πρωτόκολλα της αλυσίδας και τα οποία έχουν κάνει τη διαφορά λόγω του άρτιου εξοπλισμού τους, του καταρτισμένου team γυμναστών, της ποικιλίας μορφών άσκησης και βέβαια, για τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Άθληση για όλους, δίχως διακρίσεις και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές

Βασική τους φιλοσοφία είναι να κάνουν το fitness τρόπο ζωής για όλους, ανεξάρτητα από τη φυσική και την οικονομική τους κατάσταση. Και αυτό το αποδεικνύουν συνεχώς δίνοντας την ευκαιρία στον εκάστοτε αθλούμενο να γυμνάζεται απεριόριστα στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Τα Yava Τούμπας και Ευόσμου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών τους, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε όλους ανεξαιρέτως, προσφέροντας μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών ευεξίας και fitness.

Παράλληλα, σημαντικό «κεφάλαιο» των εν λόγω γυμναστηρίων είναι οι προπονητές του. Παιδιά νέα, καταρτισμένα, με ανώτατη μόρφωση στον τομέα τους, γεμάτα όρεξη και υπομονή για να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε όλους.

Στα γυμναστήρια Yava Τούμπας και Ευόσμου μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή άσκησης που σας ταιριάζει ανάμεσα στο πλήθος ομαδικών προγραμμάτων που προσφέρονται και τα οποία ανανεώνονται κάθε σαιζόν. Μεταξύ αυτών, είναι: Pilates, Yoga, Fit and Strength, Zumba, Butt and Abs, Dance, Stretching, Bodycombat και Bodypump.

Παράλληλα, μπορείτε με τους έμπειρους προπονητές του να διαμορφώσετε μαζί ένα πλάνο εκγύμνασης, που να ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, στο πλαίσιο του personal training.

Ανοιχτά και τα Σαββατοκύριακα

Και αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν αγαπήσει τη γυμναστική και την αποζητούν καθημερινά ή σε αυτούς που δεν προλαβαίνουν να προπονηθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες, τα Yava Τούμπας και Ευόσμου λειτουργούν και το Σαββατοκύριακο.

Στα Yava βρήκαμε αυτά που αναζητούσαμε καιρό σε ένα γυμναστήριο – ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην άθληση και την ευεξία και  το κίνητρο να θέσουμε ως προτεραιότητά μας, την υγεία του σώματος αλλά και του νου μας. 

Κυρίως, όμως, μας έκαναν να πιστέψουμε πως ειλικρινά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ευ ζην μας.

Άλλωστε όπως δηλώνει και το slogan των γυμναστηρίων Yava…It’s not fitness, it’s life!