Το κατάστημα οπτικών Ζωγράφος δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών από το 1986, αποτελώντας από τα πιο δημοφιλή καταστήματα οπτικών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Μέσα από τα 36 χρόνια εμπειρίας τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν το δύσκολο κοινό της πόλης και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς τις σπουδές, τη σκληρή δουλειά και την αγνή αγάπη του κουΖωγράφου για το αντικείμενό του – κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τους πελάτες του, μόλις εισέλθουν στον χώρο του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παντελής Ζωγράφος είναι πτυχιούχος οπτικός – οπτομέτρης (AL.FLEMING-PERUGIA ITALY), ενώ και όλο το προσωπικό του καταστήματος είναι εξειδικευμένο και έτοιμο κάθε στιγμή να σας προτείνει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης σας παρουσιαστεί, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως επώνυμων συλλογών, φακούς επαφής συμβατικούς, μηνιαίους και ημερήσιας αντικατάστασης, αστιγματικούς ή έγχρωμους, αλλά και υγρά φακών επαφής και διάφορα αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα Οπτικά Ζωγράφος δίνει ιδιαίτερη βάση σε συνεργασίες με μεγάλα, παγκοσμίου βεληνεκούς, brands, τα οποία δύσκολα μπορεί να βρει κανείς αλλού. Μερικές από τις συνεργασίες του με μεγάλες εταιρείες του χώρου είναι τα brands CARTIER,  GUCCI, MONT BLANC, BOTTEGA VENETA, BALENCIAGA, CHLOE, SAINT LAURENT, MYKITA, DSQUARED2, MARC JACOBS, BOSS, SILHOUETTE, CHIARA FERRAGNI, DAVID BECKAM κ.α..

Ειδικοί στα πολυεστιακά γυαλιά

Τα οπτικά Ζωγράφος προσφέρουν την πληρέστερη ενημέρωση πάνω σε όλα τα είδη πολυεστιακών φακών – γυαλιών, τα οποία πωλούνται με εγγύηση προσαρμογής, ώστε τα άτομα με πρεσβυωπία να μπορούν να βλέπουν άνετα σε όλες τις αποστάσεις. Όπως μας λέει το team του, «στα πολυεστιακά δεν πέφτουμε ποτέ έξω. Οι πελάτες μας το γνωρίζουν αυτό και μας εμπιστεύονται με… κλειστά μάτια!».

Προσιτή πολυτέλεια και άψογη εξυπηρέτηση

Χωρίς αμφιβολία, τα Οπτικά Ζωγράφος χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και ποιότητα, ωστόσο παραμένουν προσιτά προς τον πελάτη. Ειδικότερα, όλα τα οπτικά είδη προσφέρονται σε προσιτές τιμές και σε 10 άτοκες δόσεις για όλες τις πιστωτικές κάρτες. Στα Οπτικά Ζωγράφος βρίσκουμε ό,τι περιμένουμε από το καλύτερο κατάστημα οπτικών, σε τιμές που… δεν περιμέναμε με τίποτα!

Επιπλέον, ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του καταστήματος είναι η άψογη εξυπηρέτηση και το μοναδικό after sales service – δύο στοιχεία που συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία από την επίσκεψή σας στο κατάστημα.

Το κατάστημα Οπτικά Ζωγράφος αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα οπτικών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σίγουρα, ένας κορυφαίος προορισμός αγοράς γυαλιών που προσδίδουν στυλ και φινέτσα!