Το brand A.RADA είναι το δημιούργημα της Αγγελικής Ράδα, από την οποία πήρε και το όνομά του. Αποτελεί από το 1986 ένα από τα κορυφαία brands της κατηγορίας του, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να προσφέρει έναν συνδυασμό άριστης ποιότητας και εμπνευσμένου σχεδιασμού – ένας στόχος που όχι μόνο επετεύχθη, αλλά διατηρείται αναλλοίωτος εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια!

Υλοποιώντας τις στιλιστικές της αναζητήσεις, η Αγγελική Ράδα κατάφερε να επιτύχει την εισαγωγή καινοτόμων συλλογών στον χώρο της μόδας με την υπογραφή «Camelot».
Η φιλοσοφία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αισθητική των δημιουργιών της, ενώ ξεχωρίζει για τον σχεδιαστικό της χαρακτήρα, τις εκλεπτυσμένες στιλιστικές προτάσεις, αλλά και για τη διαχρονικότητα των συλλογών της.

Το κατάστημα

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων A.RADA ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1999. Διαθέτει τις συλλογές της εταιρείας Camelot, προσφέροντας νεωτεριστικές αποκλειστικότητες, καινοτόμους συνδυασμούς αλλά και δελεαστικές ισορροπίες ποιότητας – τιμής. Το κατάστημα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει ένα όμορφο, άνετο περιβάλλον, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε μια απολαυστική εμπειρία για τους πελάτες του.

Στα ράφια και στις βιτρίνες του υπάρχουν κορυφαίας ποιότητας προϊόντα για κάθε στιγμή της ημέρας – από μπλούζες, παντελόνια, φορέματα μέχρι παλτό, ζώνες και αξεσουάρ που αιχμαλωτίζουν με την εκρηκτική τους απλότητα. Πώς γίνεται αυτό; Με την ασυναγώνιστη ποιότητά τους, σε συνδυασμό με την υψηλή Αισθητική που τα διακρίνει – μία Αισθητική διόλου κραυγαλέα, που ωστόσο σαγηνεύει έχοντας ως μότο της το less is more.

Η εξυπηρέτηση πελατών σε πρώτο πλάνο

Για το A.RADA, το team του καταστήματος παίζει έναν μείζονος σημασίας ρόλο στη διαμόρφωση του όλου κλίματος και της συνδιαλλαγής με τον πελάτη, αποτελώντας έναν αναπόσπαστο κρίκο της όλης διαδικασίας. Γι’ αυτό και έχει φροντίσει η ομάδα του να είναι σταθερή και μάλιστα, να βρίσκονται σε αυτό από τα πρώτα του βήματα, γεγονός που τους καθιστά άρτια καταρτισμένους και ικανούς να ανεβάσουν τον πήχη της άψογης εξυπηρέτησης.

Το e-shop

Οι εποχές αλλάζουν όπως αλλάζει και ο τρόπος που ο πελάτης αντιμετωπίζει το shopping. Για αυτό και το A.RADA, προσπαθώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό της εποχής, αποφάσισε να προσφέρει στους πελάτες του την άψογη εξυπηρέτησή του ακόμη και εξ αποστάσεως. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το άκρως εύχρηστο e-shop του, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις των αγοραστών του και όχι μόνο.

Στο e-shop ουσιαστικά ο επισκέπτης του βιώνει όλη αυτή την υψηλής ποιότητας εμπειρία shopping από την άνεση του σπιτιού του, με στόχο φυσικά την πιο άμεση και γρήγορη προμήθεια των επιθυμητών του προϊόντων.