Το κοσμηματοπωλείο Μπινής είναι ένα από τα πιο φημισμένα καταστήματα του είδους του, με παρουσία που μετρά 46 χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο κατάστημα είχε ανοίξει τις πόρτες του στην περιοχή του υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης το 1978, ενώ το 1999 μεταφέρθηκε στη σημερινή του διεύθυνση επί της Εγνατίας 53Β.

Τα ηνία της επιχείρησης κρατά πλέον η δεύτερη γενιά της οικογένειας Μπινή, που με σπουδές πάνω στην ωρολογοποιία και την κατασκευή κοσμημάτων, έχουν καταφέρει αφενός να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και αφετέρου να εξελίξουν την επιχείρηση, με τις γνώσεις αλλά και την αγάπη τους για το κόσμημα.

Εξειδικευμένο εργαστήριο επισκευής ρολογιών και κατασκευής κοσμημάτων

Στο κοσμηματοπωλείο Μπινής θα συναντήσετε κάτι που δύσκολα θα βρείτε σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα ιδίου είδους, καθώς εντός του χώρου του υπάρχει τόσο εργαστήριο επισκευής ρολογιών όσο και εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων.
Είναι ένα από τα ελάχιστα κοσμηματοπωλεία στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνουν την επισκευή ακόμη και των πιο περίτεχνων ρολογιών και των μηχανισμών τους, ενώ το ταλέντο των ιδιοκτητών του στη δημιουργία κοσμημάτων τους έχει καθιερώσει στην πόλη ως κορυφαίους στο είδος τους.

Όταν τα κοσμήματά σας γίνονται αυστηρώς… προσωπικά!

Στις άριστα διαμορφωμένες βιτρίνες του θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε αναφορικά με τα κοσμήματα που θέλετε να αποτελέσουν κειμήλια στιγμών και αναμνήσεων της ζωής σας.

Ωστόσο αυτό που κάνει το κοσμηματοπωλείο Μπινής να ξεχωρίζει είναι η μοναδική δεξιοτεχνία του στην κατασκευή μονόπετρων – ένα δαχτυλίδι τόσο συναισθηματικά φορτισμένο, που η μοναδικότητά του μένει χαραγμένη στις καρδιές μας.

Τι πιο όμορφο, λοιπόν, από τη δημιουργία ενός μονόπετρου μοναδικού, που όμοιό του δεν θα υπάρχει πουθενά αλλού, καθώς θα αποτελεί έμπνευση δική σας για το άλλο σας μισό! Η επιλογή σας σε πολύτιμους λίθους και διαμάντια είναι πολλές και έρχονται απευθείας από Αμβέρσα, με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Παράλληλα, στο κοσμηματοπωλείο Μπινής θα βρείτε και μία πλούσια συλλογή ρολογιών, από τα πιο κλασικά σχέδια μέχρι τις τελευταίες τάσεις της μόδας, από κορυφαίες επώνυμες εταιρείες.

Στυλ, φινέτσα, προσωπικότητα, δυναμισμός – όλα στον καρπό του χεριού σας, σε διάφορα σχέδια και χρώματα και μάλιστα, σε εκπτωσιακές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η εμπιστοσύνη των πελατών τους όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα, δεν είναι κάτι τυχαίο, με την οικογένεια Μπινή να συνεχίζει να μας εκπλήσσει συνεχώς με τον επαγγελματισμό, την τέχνη και το μεράκι που βάζει στη δουλειά της.

Άλλωστε, μία επιχείρηση που γίνεται γνωστή σε όλη την πόλη από στόμα σε στόμα είναι μία επιχείρηση με άκρως ευχαριστημένους πελάτες – και αυτό σας το υπογράφουμε!