Στο ιδιόκτητο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser PROFILE η πλαστικός χειρουργός κα Γεωργία Χουρπουλιάδου – Χόρτη εφαρμόζει τις πλέον πρωτοπόρες και αποτελεσματικές τεχνολογίες στον τομέα της επανορθωτικής και αισθητικής ιατρικής καθώς και τις μεθόδους της αναίμακτης χειρουργικής για την επίτευξη φυσικού αποτελέσματος.

Η επίτευξη του πραγματοποιείται μόνο με τον συνδυασμό της επιστημονικής γνώσης, των άριστων υλικών και μηχανημάτων και της πολύχρονης εμπειρίας του πλαστικού χειρουργού.

Με την ότι πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, έχει διαφορετικές ανάγκες αισθητικής υποστήριξης και χρειάζεται εξατομικευμένη εκτίμηση και αντιμετώπιση, δημιουργείται ένα PERSONAL MEDICAL BEAUTY PROFILE για την διατήρηση και βελτίωση της υγείας και νεανικής εμφάνισης του ατόμου.

Το ζητούμενο κάθε ατόμου δεν είναι να μην γεράσει αλλά να μεγαλώσει δίχως να αποκτήσει έντονα σημάδια του χρόνου και αλλοίωση των χαρακτηριστικών του.

Καθώς τα χρόνια περνούν και παρατηρούνται τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην εμφάνιση επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία του ατόμου, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν επηρεάζεται μόνο η επιδερμίδα αλλά και τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Είναι αναγκαίο η πρόληψη να αρχίζει σε νεότερες ηλικίες ώστε να είναι τεχνικά πιο εύκολο, αποφεύγοντας τις μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις, να επιτύχουμε μία φυσικά νεανική εικόνα.

Με αδιάλειπτη λειτουργία 25 χρόνων το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser PROFILE εξυπηρετεί ασθενείς από όλον τον κόσμο, αντιμετωπίζοντας θέματα χαλάρωσης προσώπου και βλεφάρων, αποκατάστασης και βελτίωσης σχήματος μαστών, κοιλιοπλαστικής σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση VASER, καθώς και όλα τα θέματα πρόληψης – αντιγήρανσης με ραδιοσυχνότητες, laser και αυτόλογες τεχνικές.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί την τελευταία δεκαετία σε μη επεμβατικές διαδικασίες και θεραπείες για την πρόληψη και ανανέωση του προσώπου και του σώματος, λόγω διστακτικότητας και φόβου πολλών ανθρώπων για τις επεμβάσεις που απαιτούν μία ολική νάρκωση. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι οι αναίμακτες θεραπείες, οι οποίες διενεργούνται με τοπική αναισθησία, έχουν λιγότερο χρόνο αποθεραπείας, εξαιρετικά αποτελέσματα και προσιτό κόστος.

Σωστή ενημέρωση, επιλογή εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού με στόχευση στην διατήρηση των καλών χαρακτηριστικών και αισθητική ή και λειτουργική βελτίωση χαρακτηριστικών, οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα διατήρησης της νιότης και της υγείας!