Θεωρείται εδώ και χρόνια μία από τις καλύτερες και πιο φημισμένες ψαροταβέρνες της πόλης, παιδί δυο φίλων που έδεσαν την εργατικότητα και την πείρα τους κάτω από το ίδιο όνειρο.

Ένα εστιατόριο με γευστική παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ευγενική και φιλόξενη εξυπηρέτηση με θέα τη θάλασσα.

Ένας γιαλός που επισκεπτόμαστε όχι μόνο τα καλοκαίρια, αλλά και τους χειμώνες, μια ακτή που φιλοξένησε δικές μας στιγμές πάνω από ένα καραφάκι ούζο, ένα επιλεγμένο κρασί και αμέτρητα γευστικά πιάτα.

Και μάλιστα ψάχνουμε πάντα κάθε ευκαιρία να το επισκεφτούμε και να απολαύσουμε όλα τα καλά της θάλασσας.

Η αξία τόσα χρόνια η ίδια: Το φρέσκο ψάρι

Οι δύο φίλοι και συνέταιροι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης από το 1990 με αποκορύφωμα τον προσπαθειών τους τη δημιουργία του Γιαλού το 2004.

Η αξία τόσα χρόνια είναι η ίδια: φρέσκο ψάρι και εκλεκτούς μεζέδες για να συνοδεύσουνε το τσίπουρο, το ούζο ή το κρασί της παρέας δίπλα στο κύματα του Θερμαϊκού. Για αυτό το λόγο δεν μαζεύει μόνο παρέες που θέλουν να το απολαύσουν αλλά και πολλά επαγγελματικά γεύματα ή σημαντικά δείπνα.

Το σημείο δε, στην Καλαμαριά είναι σα να βρίσκεσαι σε νησί, κι έτσι όταν το λούζει η λιακάδα ή όταν πέφτει ο ήλιος, είναι απίθανα!

Φρέσκο ψάρι και συνταγές που δεν απογοήτευσαν ποτέ κανέναν

Φρέσκο ψάρι, μαστόρικα ψημένο με βάση την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα!

Ο Γιαλός μαζεύει κόσμο από όλες τις γειτονιές της πόλης που δεν υπολογίζουν απόσταση, για ουζοποσία και κλασικούς μεζέδες, για ψαράκι και θαλασσινά!

Οι επιλογές πολλές και πεντανόστιμες, ενώ πάντα είμαστε σίγουροι για τη φρεσκάδα των ψαρικών και των θαλασσινών, την αρτιότητα στο ψήσιμό τους και τις καλές τιμές.

Όταν αναρωτιέσαι που να πας η επιλογή εύκολη καθώς το φαγητό και το service τους δεν απογοητεύει ποτέ και αν θα έχετε κάποιο πρόβλημα με την παρέα, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ότι δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε…