Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1982 έως σήμερα. Η ιστορία του ξεκίνησε ως ένα μικρό εργαστήριο που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή κοσμημάτων και επισκευής ρολογιών υψηλής αισθητικής και έμελλε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταστήματα λιανικής πώλησης κοσμημάτων, με έδρα του είναι την Ερμού 2, στο κέντρο της πόλης στον 1ο όροφο.

Τα 40 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών του έχουν καταστήσει το Goldenworld ένα από τα κορυφαία καταστήματα στο είδος του, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει μια ξεχωριστή φήμη στον χώρο της πολυτέλειας.

Δίπλα σου σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σου

Το Goldenworld αποτελεί ένα από τα διαχρονικά πια σημεία που προτιμούν οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως είναι ένας αρραβώνας, μια πρόταση γάμου ή η βάφτιση ενός παιδιού.

Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο διαθέτει πολλές και ιδιαίτερες επιλογές για όλες τις προτιμήσεις, ενώ λόγω της παραγωγής του εργαστηρίου, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής κάθε κοσμήματος, η χάραξή τους με laser τελευταίας τεχνολογίας και η άμεση παράδοση τους εντός ολίγων ημερών.

Παράλληλα, θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή σε βέρες (PLATIN-A , Breuning, SaintMaurice κ.ά. ), μονόπετρα δαχτυλίδια, σταυρούς, αλλά και εντυπωσιακά ρολόγια.

H καινοτομία του Goldenworld

Εμπνευστής και ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο κος Κωνσταντίνος Αρβανιτίδης, ο οποίος μέσα από την αγνή αγάπη του για το αντικείμενο και τις ατελείωτες ώρες ενασχόλησής του με το μεράκι του, κατάφερε να κάνει τη δική του καινοτομία στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ο πρώτος ο οποίος κατοχύρωσε και δούλεψε με το μέταλλο PLATIN-A για τη δημιουργία βερών και σταυρών από ένα κράμα μετάλλων όπως η πλατίνα, ο χρυσός κ.ά.

Πρόκειται για μοναδικά κοσμήματα με 5 χρόνια εγγύηση λόγω του ότι αντέχουν στη διάβρωση του χρόνου και διατηρούν τη λάμψη τους. Εδώ και χρόνια η σειρά PLATIN-A έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των πελατών του και αποτελεί πρώτη επιλογή, ειδικά για όσα νέα ζευγάρια ψάχνουν εντυπωσιακές βέρες σε προσιτή τιμή, αλλά ακόμη και βαφτιστικούς ποιοτικούς σταυρούς.

To e-shop

Το 2007, το Goldenworld ήταν από τα πρώτα κοσμηματοπωλεία που δημιούργησαν ένα ηλεκτρονικό e-shop και έως σήμερα δραστηριοποιείται με πάνω από 1000 κωδικούς διαδικτυακά, επιτρέποντάς μας να κάνουμε την έρευνά μας σε ένα εύρος τιμών και σχεδίων.

Σκοπός του Goldenworld είναι η πολυτέλειακαι η ποιότητα να αφορούν τον κάθε έναν από εμάς, προσθέτοντας «χρυσόσκονη» στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, με προσιτές για την εποχή τιμές.

Σίγουρα αυτός ο Χρυσός Κόσμος  δεν θα σε απογοητεύσει!