Η ιστορία του Square 5 Shoes ξεκινά το 2007, σε μία από τις πιο εμβληματικές περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στο νούμερο 5. Από εκεί εμπνεύστηκαν και οι ιδιοκτήτες του το όνομά του, δίνοντάς του κάτι από τη μαγεία και τη διαχρονική ομορφιά της περιοχής.

Λίγα χρόνια αργότερα και αφού είχε ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό του κοινό, το κατάστημα μεταφέρθηκε στη σημερινή του διεύθυνση, επί της Μητροπόλεως 26, όπου και έχει καθιερωθεί πια ως ένας από τους πιο κατάλληλους προορισμούς για ποιοτικά υποδήματα, για γυναίκες και άνδρες.

Ποιοτικά παπούτσια, προσεκτικά επιλεγμένα ένα προς ένα

Στις βιτρίνες και τα ράφια του Square 5 Shoes δεν θα δείτε μία «φλύαρη» ποικιλία προϊόντων, αλλά κομμάτια προσεκτικά επιλεγμένα ένα προς ένα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα του υποδήματος, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση και ξέρουν πολύ καλά να αναγνωρίζουν τα ποιοτικά παπούτσια.

Με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους, τους βοηθούν να κάνουν την ιδανική επιλογή, σύμφωνα με το στυλ και την προσωπικότητά τους. Στο Square 5 Shoes θα βρείτε τόσο διεθνή brands όσο και ελληνικά, θα θαυμάσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα πόδια σας και σίγουρα, θα βρείτε τα παπούτσια που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας. Άλλωστε, είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία κάθε outfit – είτε casual είτε πιο επίσημου.

Αυτό που κάνει το Square 5 Shoes να ξεχωρίζει, πέραν της υψηλής ποιότητας των υποδημάτων του, είναι και οι εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει για τους πελάτες του. Εδώ θα φορέσετε παπούτσια κορυφαίας εφαρμογής και άνεσης, με την υπογραφή μεγάλων εταιρειών και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς – γεγονός που καθιστά το κατάστημα μία value for money επιλογή για τις αγορές μας.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Square 5 Shoes, ειδικά για όσους αγαπάμε το ποιοτικό υπόδημα και μάλιστα, με… βήματα «ντυμένα» με στυλ και άνεση!