Ο Θερμαϊκός είναι ένα μαγαζί θρύλος, που αγαπήθηκε πολύ όλα αυτά τα 30 χρόνια παρουσίας του και εξακολουθεί να κερδίζει την αγάπη του κόσμου.

Είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα παλαιότερα και ιστορικότερα café-bars της Θεσσαλονίκης. Όταν άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά, στο μακρινό 1992, ήταν ελάχιστα τα μαγαζιά στην παραλία. Με προσωπική δουλειά και πολλή αγάπη από τον τότε ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του, καθιερώθηκε ως αγαπημένο στέκι πολλών Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, καθώς η φήμη του ξεπερνούσε τα όρια της πόλης.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Πρόκειται για 4 νέους ανθρώπους που συνεχίζουν την ιστορία του θρυλικού αυτού χώρου, σεβόμενοι απόλυτα την ιστορία και το όνομά του και συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία.

Φυσικά, έκαναν τις απαραίτητες μικρές παρεμβάσεις, ώστε να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ένα πιο σύγχρονο μαγαζί, που εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα της μουσικής και της διασκέδασης στην πόλη.

Με αέρα ανανέωσης και δημιουργικότητας

Ως ανήσυχα πνεύματα, οι ιδιοκτήτες, έχουν ετοιμάσει εντυπωσιακές αλλαγές.
Δημιουργείται καινούργιο μπαρ μέσα στο χώρο, το οποίο φιλοτεχνείται από γνωστό καλλιτέχνη και θα είναι ψηφιδωτό.

Σκοπός του είναι να υποστηρίξει τα events του, αλλά και τα κρύα πιάτα, που θα ενταχθούν για πρώτη φορά στον κατάλογο του! Ναι, ναι, σωστά διάβασες! Στο Θερμαϊκό θα βρίσκεις πλέον και επιλογές σε κρύα πιάτα.

Επίσης, ανακαινίζεται ο όροφος του, ο οποίος θα μετατραπεί σε art gallery, όπου θα φιλοξενούνται εκθέσεις από τοπικούς καλλιτέχνες. Έτσι, εκτός από αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας, ο Θερμαϊκός γίνεται και χώρος έκφρασης για τους καλλιτέχνες της πόλης.

30 χρόνια πρωταγωνιστεί στην πόλης

Φέτος, ο Θερμαϊκός συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει!
Όλο το Νοέμβριο θα γίνονται εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, αλλά και ρούχων από γνωστές τοπικές επιχειρήσεις. Θα έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να γνωρίσεις τις δημιουργίες ανθρώπων της πόλης, ενώ απολαμβάνεις τον καφέ ή το ποτό σου.

Και, βέβαια, για να γιορτάσει δυνατά την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, θα διοργανώνει μεγάλα parties κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, όπου θα φιλοξενούνται και street outdoors, αλλά και cult battles! Μην τα χάσεις!

All about Sundays

Ο Θερμαϊκός όπως ήταν παλιά! Τα θρυλικά απογευματινά parties τις Κυριακές επανέρχονται δυναμικά. Κάθε Κυριακή και μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν, από το μεσημέρι, η ένταση της μουσικής δυναμώνει, guest DJs δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο! Χαρούμενα vibes, φοβερή μουσική και μοναδική ατμόσφαιρα είναι ό,τι καλύτερο για να κλείσεις το Σαββατοκύριακο και να υποδεχτείς την καινούργια βδομάδα που έρχεται.

Ο Θερμαϊκός είναι ένας μοναδικός χώρος, που ξέρει να κερδίζει και να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις καρδιές μας για πολλά χρόνια ακόμη!